CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, December 29, 2010

Purse For AimiCraft

Jeng jeng jeng..Hehe..
Title cam best kan..
Tak de lah..
Sebenarnya, purse yang Aimi buat ni, dah lama sangat terbengkalai..
Sebab sangat sibuk dengan tempahan..
Baru tadi dapat Aimi sambung jahit sikit..
Haa..Siap..

Ok tak..Ni utk bahagian dalam nya..
Boleh lah buat letak duit 'petty cash' untuk AimiCraft..

Haa ada ruang untuk letak kad..
Boleh letak suppliers punya kad biss dalam tu kan..

Tadaa..Ada 1 je girl..
Sepatutnya letak 2 girl sebab AimiCraft kan organize by 2 persons..
Terlupa nak letak 1 lagi girl..
Tak pe lah..
Hehe..
Ok tak..??
Kalau anda berminat, boleh lah email ke Aimi untuk keterangan lanjut ye..

2 comments:

  1. OMG! aku punya purse dah rabak! nak nak!*siyes :D

    ReplyDelete
  2. Naf : Ceh..Siyes..??Msg ak k..!=)

    ReplyDelete

Aimicraft