CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, January 19, 2011

Purse For Nafmelor

Seminggu tak update blog..
Mungkin sibuk dengan order atau lain2..
Ok..Move on to purse..
Request from Naf..
Naf merupakan 'adik' yg Aimi kenal dari dance group..
Thanx dik..

Gambaran keseluruhan..

Back side..

Inside..
Aimi dah siap-siap letak biz card kat purse tu..
Hehe..
Theme nya adalah contra..
Actually Naf nak warna grey n hitam tapi akibat daripada ketiadaan warna grey, Aimi terpaksa tukar ke putih..
Size utk purse ni kecil sedikit dari yang biasa..
Sebab Naf nak kecil sikit..
=)

Ok..
Sedikit ulasan untuk design depan ni..
Naf nak ada orang lidi..
Siap pegang ♥ kagi..
So sweet..
Aimi sangat suka design ni..
And also that purse..
Tq very much dear..

8 comments:

  1. wahhh comel comel! can i have that one? kah3. bpe hinggit nih nk kne bayor beb? isnin depan wa bawak duit k. ;)

    ReplyDelete
  2. to Naf : isnin nnt sy bagi kamu ok..=)

    ReplyDelete
  3. cntek!! msti mhl nie...
    but suke3!! CUTE CGT!!

    ReplyDelete
  4. ko tgk! idea aku jugak di puji. kih3. :P tp of kos la yg buatnya lagi harus di puji. ngeh3 - naf

    ReplyDelete
  5. to lil hubby : tq dear..
    naf : haa ye lah..ko pn slh 1 my inspiration la..all my cust. are my inspiration..ngeh3..

    ReplyDelete

Aimicraft