CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, April 22, 2011

Guitar at AimiCraft

Dalam minggu exam ni, terasa tangan ni nak menjahit je..Tapi di tahan je..
Bukan mengenepikan jahitan ni, tapi Aimi kena dahulukan exam..
Jadi untuk menghilangkan rasa terkilan tak dapat menjahit, Aimi upload je lah 1 pic key chain guitar ni..
Actually dah lama dah Aimi buat..Cuma tak berkesempatan untuk upload je..
Guitar ni di request oleh student SMK Convent Batu Pahat..

4 comments:

  1. aimicraft : hehe..tq sis..

    ReplyDelete
  2. cantek la..berapa rm kalo keychain saiz nie??

    ReplyDelete
  3. to silver gold ain : utk yg ni RM 5.00 dear..=)

    ReplyDelete

Aimicraft