CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, July 4, 2011

Felt Craft Class Session 1/2011

Assalamualaikum dan salam sejahtera..
Hai semua..
Kali ni, Aimi nak update entry mengenai sekitar first felt craft 2011..
Class ni telah berlangsung di Taman Bukit Pasir, Batu Pahat, Johor..
Ribuan terima kasih kepada tuan rumah, Cik Nurfarhana Said..
.
Even untuk kali ni, baru ada 3 orang pelajar cilik sahaja, namun suasana ketika itu sangat happening..
Insya allah, kalau ada permintaan lagi, Aimi akan teruskan untuk sesi seterusnya..
Bagi warga Batu Pahat yang nak nak mengikuti kelas felt oleh AimiCraft ini, sila email atau contact Aimi..
.

Terima kasih kepada adik Awfa..
Adik ni lah penyeri kepada kelas tu..

Hasil felt craft adik-adik cilik..

Rajin kan adik-adik ni..

Adik ni sangat excited..
Terus pasangkan butterfly pada hp nya..

Sarung Hp pun ada..
Gambar cupcake comel..
Ada nama Umi..
Sebab adik Wadah ni nak bagi pada umi dia..

Ni lah adik Wadah..

Peserta akan dibekalkan dengan 1 kotak berisikan benang, jarum,felt, dan juga bahan lain..

Haa..Adik ni lah yang excited..
.
Ape pun, Aimi enjoy dengan diorang..
Terima kasih kepada semua pihak yang terlibat..

No comments:

Post a Comment

Aimicraft